,,Hyundai“ pristato naujojo ,,i20“ interjero detales

  • ,,Hyundai i20“ iliustracijoje pristatomi dveji dideli skaitmeniniai ekranai, naujų spalvų schema, aplinkos apšvietimas ir grotelės salono priekyje, kurios paryškina naujojo modelio išskirtinumą interjero dizaino srityje.
  • 10,25 colių dydžio skaitmeninis skydelis ir tokio paties dydžio jutiklinis ekranas vizualiai prideda interjerui elegantiškumo ir komforto.
  • Naujasis ,,i20“ bus pristatomas Ženevos automobilių parodoje jau kitą mėnesį.

Naujojo ,,i20“ salonas yra platus ir erdvus. Viena iš ryškiausių naujovių automobilio interjere -  horizontalios grotelės, nusidriekiančios nuo ventiliavimo sistemos per aukštą iškilų prietaisų skydelį. Natūralių gamtos formų įkvėpta durelių stilistika suteikia vidaus dizainui subtilų estetinį vaizdą. Integruotas apšvietimas sukuria jaukią aplinką nakties metu, o spalvoti akcentai puikiai dera prie viso automobilio interjero.

Naujojo automobilio interjerą galima pasirinkti  iš trijų skirtingų spalvų kombinacijų:

o   Black Mono

o   Black & Gray

o   Black Mono & Yellow Green

Naujojo Hyundai i20 interjero dizaino naujienos. 

Patobulintoms ryšio galimybėms - dveji 10.25 colių ekranai

Visiškai naujame „i20“ yra du skaitmeniniai ekranai. Už vairo yra 10,25 colio skaitmeninis skydelis, kurio spalva keičiasi atsižvelgiant į pasirinktą važiavimo režimą: mėlyna - „Normal“, žalia - „Eco“ ir oranžinė - „Sport“.  Vairo dešinėje, aiškiai matomoje vietoje, yra 10,25 colių AVN (garso/vaizdo/navigacijos) jutiklinis ekranas.

AVN ekrane yra integruota daugybė naujų ir iki šiol nematytų „i20“ jungčių funkcijų. Tarp jų yra „Hyundai LIVE“ sistema, kuri suteikia informaciją apie eismo ir oro duomenis realiuoju laiku, nurodo netoliese esančias stovėjimo vietas bei degalines ir degalų kainas. Taip pat, aktyvi balso atpažinimo fukncija.Kitos „Bluelink“ paslaugos apima „Find My Car“, nuotolinio užrakto sistemą, navigaciją į vietinius lankytinus objektus, transporto priemonės pavojaus signalo informaciją ir priežiūros ataskaitas.

Be to, šis ,,i20“ modelis yra visiškai suderinamas su „Android Auto“ ir „Apple Car Play“ programomis. Susiejamus įrenginius galima pakrauti ant belaidžio pakrovimo padėkliuko.

Nauja „Bose“ garso sistema, susidedanti iš aštuonių strategiškai išdėstytų garsiakalbių, įskaitant žemųjų dažnių garsiakalbį, skleidžia aukščiausios kokybės garsą.