„New Generation i30“ pelnė aukščiausią penkių žvaigždučių „Euro NCAP“ įvertinimą

  • „New Generation i30“ – vienas saugiausių automobilių savo klasėje.
  • Per avarinius bandymus parodyti aukščiausi vaikų ir suaugusiųjų saugumo rezultatai – 90 %.
  • Septintasis iš eilės „Hyundai“ modelis, gavęs maksimalų saugumo įvertinimą.

„Euro NCAP“, nepriklausoma automobilių vertinimo organizacija, suteikė modeliui „Hyundai New Generation i30“ aukščiausią penkių žvaigždučių saugumo įvertinimą. Remiantis negailestingų bandymų rezultatais, „New Generation i30“ buvo išskirtas kaip vienas saugiausių „C“ segmento automobilių.


„New Generation i30“ gavo aukščiausią 90 % įvertinimą „vaikų vietų apsaugos“ kategorijoje, surinkdamas maksimalų taškų skaičių per „18 mėnesių amžiaus“ ir „3 metų amžiaus“ bandymus.

„New Generation i30“ taip pat surinko 90 % „suaugusiųjų kategorijoje“, kur buvo įvertintas už puikią vairuotojo ir keleivių apsaugą. Galvos atrama ir sėdynė puikiai apsaugo nuo kaklo sužalojimų atsitrenkus į automobilio galą kitai transporto priemonei.


„New Generation i30“ gerai pasirodė ir per „pėsčiųjų“ bandymą ir gavo maksimalų įvertinimą už buferio saugumą pėsčiųjų kojoms. Elektroninė stabilumo programa, taip pat priminimo apie neužsegtus priekinius ir užpakalinius saugos diržus sistema surinko dar 86 % „saugumo įvertinimo“ kategorijoje.


„Hyundai Motor Europe“ vyresnysis viceprezidentas ir gamybos direktorius Alanas Rušfortas (Allan Rushforth) sakė: „Penkių žvaigždučių įvertinimas rodo mūsų ryžtą suteikti „Hyundai“ klientams paties aukščiausio lygio saugumą. Tai dar viena priežastis, dėl kurios automobilių gamintojai turėtų įtraukti šį Europoje pagamintą „New Generation i30“ į saugiausių, aukščiausios kokybės, geriausių techninių duomenų ir daugybę kitų puikių savybių turinčių automobilių sąrašą.“

„New Generation i30“ – tai jau septintasis iš eilės „Hyundai“ modelis, kuriam suteiktas aukščiausias penkių žvaigždučių įvertinimas per negailestingus „Euro NCAP“ bandymus kartu su aukščiausiai įvertintais „i30“, „i20“, „ix35“, „ix20“, „ix40“ ir „Veloster“ modeliais.

Kiekvienam Europoje parduodamam „New Generation i30“ modeliui suteikiama penkerių metų „Hyundai“ trigubos priežiūros garantija. Šis nuostabus klientų aptarnavimo paketas apima penkerius metus trunkančią garantiją be jokio ridos apribojimo, penkerius metus suteikiamą pagalbą kelyje ir penkerių metų laikotarpį, per kurį bus tikrinama automobilio techninė būklė.