„Hyundai Kona“: SUV su progresyviu charakteriu

Prieš oficialią premjerą „Hyundai Motor“ pristatė vaizdo įrašą su naujuoju „Kona“ modeliu. Tai naujausias kompanijos SUV skirtas Europos rinkai. Automobilio išvaizda pratęsia „Hyundai“ identitetą ir pateikia progresyvumo ir unikalumo mažųjų SUV segmente.

Naujojo „Kona“ siluetas išryšina platų ir agresyvų kėbulą, kurį skrodžia glotnios ir aštrios linijos. Drąsią ir stiprią išvaizdą paryškina plati modelio stovėsena ir dvigubų žibintų dizainas. „Kona“ taip pat pasipuošęs naujuoju „Hyundai“ šeimos išskirtiniu bruožu – laiptuotomis grotelėmis.

Be progresyvaus dizaino naujasis „Kona“ pateiks naujausias technologijas. Dabar išskirtinės funkcijos dar prieinamesnės ir leis džiaugtis patogiu bei saugiu vairavimu. Vienas labiausiai išskirtinių bruožų ir pirmas „Hyundai“ automobiliuose – prieš vairuotojo akis projektuojamas informacinis ekranas. Jis vairuotojo akių lygyje praneš visą važiavimo informaciją.

Daugiau informacijos apie naująjį „Hyndai Kona“ pasirodys visai netrukus, o oficialus pristatymas planuojamas šią vasarą.

Video - Naujoji Hyundai Kona