Maksimali galia: Paryžiaus automobilių parodoje pristatytas „Hyundai i30 N“ modelis su „N Option“ paketu

  • Paryžiaus automobilių parodoje „Hyundai“ pristato i30 N su „N Option“ paketu
  • Šis modelis leidžia pažvelgti į tai, ką ateityje kurs N padalinys, ir pristato 25 skirtingus aukštos kokybės išorės ir vidaus individualizavimo pasirinkimus
  • „N Option“ paketas pasirodys netolimoje ateityje ir vairavimo entuziastams leis pasirinkti begales individualizavimo variantų

Spalio 2, 2018

Paryžiaus automobilių parodoje „Hyundai Motor“ pristato specialų modelį i 30 N su „N Option“ paketu. Taip pristatyta ateities vizija, kaip atrodys N serijos aksesuarai. Prezentacinis modelis leidžia pažvelgti į tai, kaip gali patobulėti galingas „Hyundai“ modelis. Netolimoje ateityje bus pristatytas „N Option“ aksesuarų paketas, kuris leis vairavimo entuziastams savo automobilį paversti labiau išskirtiniu.

„Kartu su N padaliniu mes pakeitėme konkurencinę aplinką, o savo klientams suteikėme naujų emocijų. N serijos automobilių ištakos įsišaknijusios automobilių sporte, todėl mūsų įsitraukimas šioje srityje yra pats svarbiausiais. Naujasis „i30 N Line“ ir prezentacinis modelis i30 N su „N Option“ įrodo, kad orientuojamės į automobilių tobulinimą ir kad N ženklas būtų prieinamas platesnei auditorijai“, – sako vykdantysis „Hyundai Motor Group“ galingų modelių ir automobilių sporto padalinio viceprezidentas Thomas Schemera.

i30 N su „N Option“ paketu prisato 25 skirtingus aukštos kokybės salono ir išorės individualizavimo pasirinkimus. Pavyzdžiui, išorėje yra anglies pluošto galinis aptakas su N emblema, anglies pluošto variklio dangtis su įrengtomis aušinimo angomis, įspūdinga keturių vamzdžių išmetimo sistema ir N serijos grotelės su raudonu apvadu. Kitas svarbus stiliaus elementas – lengvo lydinio 20 colių ratai su sportinėmis „semi-slick“ tipo padangomis. i30 N su „N Option“ paketu yra matinės spalvos, kuri buvo skirta būtent šiam modeliui.

Viduje juodi anglies pluošto akcentai atsiranda šalia prietaisų skydelio, aplink ventiliacijos angas, durų rankenėles ir vairo, kuris aptrauktas aukštos kokybės „Alcantara“ apdaila, apačioje. Be to, viršutinę panelės dalį ir lengvas sportines sėdynes taip pat galima aptraukti „Alcantara“ apdaila. Sportišką išvaizdą vainikuoja sportiniai pedalai, dinamiškai atrodanti pavarų perjungimo svirtis ir keli kiti interjero aksesuarai.