Į Lietuvą atvyksta „Hyundai N Line“ modeliai

  • Hyundai i30“ šeimą papildė nauji nariai – „i30 Hatchback N Line“ ir „i30 Fastback N Line“. Abu modeliai siūlomi su 1,4 l T-GDI benzininiu varikliu.
  • Naujasis „Tucson N Line“ yra pirmasis „Hyundai“ miesto visureigis, komplektuojamas su „N Line“ įranga ir galingu 1,6 l 177 AG T-GDI varikliu bei visų varomųjų ratų sistema.
  • Visuose „N Line“ modeliuose montuojama septynių pavarų dvigubos sankabos transmisija (7DCT).
  • „N Line“ įranga apima modernią ir sportišką išvaizdą sukuriančius apdailos elementus bei techninius sprendimus.

„Hyundai“ plečia savo populiariąją „N Line“ seriją, pristatydama du „i30“ šeimos atstovus – „i30 Hatchback N Line“ ir „i30 Fastback N Line“. „Tuscon“ yra pirmasis „Hyundai“ miesto visureigis su „N Line“ specifikacijomis. „Hyundai i30 N Line“ kaina prasideda nuo 23 990 Eur, o „Tucson N Line“ – nuo 32 990 Eur. Visų trijų modelių prekyba Lietuvos rinkoje startuoja nuo 2019 m. gegužės mėn.

„N Line“ būdingas detales galima pastebėti tiek automobilio viduje, tiek išorėje. Visi „N Line“ modeliai išsiskiria sportinio stiliaus priekiniu ir galiniu buferiais. „N Line i30“ komplektuojamos sportinės sėdynės su tekstiliniais apmušalais, o „Tucson“ – tvirtesnę atramą šonuose užtikrinančios sėdynės su odos / zomšos apmušalais ir išsiuvinėtu „N“ ženkleliu. Sportinio vairavimo potyrius sustiprina sportinis perforuotos odos vairas, metaliniai pedalai, juoda lubų apdaila ir pavarų perjungimo svirtelė su „N“ ženkleliu.

Dinamišką „Hyundai i30 N Line“ išvaizdą išryškina 18 colių lengvojo lydinio ratlankiai, kurie pirmą kartą įtraukti ir į penkerių durų „i30“ versijos komplektaciją. „Tucson N Line“ puošia 19 colių išraiškingi tamsūs ratlankiai. „N Line“ modeliams būdingi tamsinti galiniai langai ir LED galiniai žibintai. Automobilio priekyje puikuojasi stilingas „N Line“ modelio ženklas, bylojantis apie jo prigimtį.

„i30 N Line“ varomas 1,4 l 140 AG T-GDI benzininio variklio, o „Tucson N Line“ varomoji jėga – 1,6 l 177 AG T-GDI benzininis variklis su keturių varomųjų ratų sistema. Išskyrus kitus „N“ modelius, visi „N Line“ automobiliai komplektuojami su septynių pavarų dvigubos sankabos automatine transmisija (7DCT).

Kalbant apie techninius „N Line“ modelių sprendimus, minėtina sportinė pakaba ir greitai reaguojantis variklis, leidžiantys mėgautis dar dinamiškesniu vairavimu. Nauji stabdžių diskai – 16 colių „i30 N Line“ modelyje ir 17 colių „Tucson Line“ modelyje – pagerina automobilio valdymą važiuojant sportiniu režimu. Iš „Hyundai i30 N Line“ išmetimo sistemos sklinda „N“ serijos modeliams charakteringas garsas, kuris yra skiriamoji sportinių automobilių savybė.

„Hyundai i30“ ir „Tucson“ modeliai suprojektuoti, išbandyti ir gaminami Europoje.