Naujausias ,,Hyundai i20“ pelnė ,,Auksinio vairo“ apdovanojimą

  • Visiškai naujas „i20“ apdovanotas auksu „geriausio automobilio“ kategorijoje tarp automobilių iki 25 000 eurų.
  • Ankstesnis ,,i20“ modelis ,,Auksinio vairo“ apdovanojimą gavo 2015 m.
  • Trečiosios kartos B segmento „Hyundai“ automobilis nustato naujus savo segmento standartus.

Hyundai i20

2020 m. lapkričio 5 d. - Vokietijos laikraštis „Bild am Sonntag“ ir žurnalas „Auto Bild“ naujajam „Hyundai i20“ skyrė „Auksinio vairo“ apdovanojimą už geriausią automobilį kategorijoje iki 25 000 eurų.

Žurnalo „Auto Bild“ testų redaktoriai priėjo išvados, kad B segmento modelis stipriausias savo transporto priemonių klasėje. Tai antras kartas, kai „Hyundai i20“ pelnė visame pasaulyje žinomą automobilių apdovanojimą.

,,Hyundai“ su naujuoju „i20“ nustato naujus standartus transporto priemonėms iki 25 000 eurų. Korėjiečiai, kurdami šį automobilį, skyrė daug dėmesio detalėms. Galite pajusti, kad šis modelis pasižymi judrumu ir manevringumu bei efektyvia 48 voltų hibridine sistema, kuri .suporiota su septynių laipsnių dvigubos sankabos transmisija. 

"Esu labai gerai susipažinęs su „Hyundai i20“, kuris 2015 m. laimėjo „Auksinio vairo“ skaitytojų apdovanojimą. Štai kodėl aš taip džiaugiausi naujuoju automobiliu. Iš automobilio galite pamatyti, kad „Hyundai“ įvykdė sėkmingą plėtrą dizaino, vairavimo ir komforto srityse bei šiai klasei pritaikė neįprastą skaičių įvairių funkcijų. Sveikiname nusipelnius „Auksinio vairo 2020“ apdovanojimo - Tom Drechsler BILD Group redaktorius.

"Mes esame maloniai nustebinti ,,Auksinio vairo“ apdovanojimu už naujajį ,,Hyundai i20“. Šis apdovanojimas parodo, kad mūsų strategija yra teisinga: vairavimo malonumas, efektyvumas, saugumas, praktiškumas kasdieniam naudojimui ir patikimumas – viskas įkomponuota sportiniame dizaine. Tai yra labai patrauklus produktas mūsų klientams. Didžiulė garbė visiems kolegoms, visame pasaulyje dirbantiems su ,,Hyundai“– tai pripažinimas už kasdienes pastangas ir sunkų darbą."

Andreas-Christoph Hofmann Hyundai Motor Europe Rinkodaros vice prezidentas

Populiarųjį trečios kartos ,,Hyundai“ automobilį jau galima įsigyti Fakto Auto automobilių salone. Nuo 2021 metų pavasario atsiras galimybė automobilį įsigyti su sportine „N Line“ apdaila. Variklių asortimente yra trys benzininiai varikliai, iš kurių du turi 48 voltų lengvą hibridinę technologiją.

Visiškai naujas „i20“ apima pažangią saugos ir ryšio technologiją, kurios paprastai nėra jo segmente, įskaitant daugybę pažangių „Hyundai SmartSense“ saugos funkcijų: eismo juostos sekimo pagalba, priekinio susidūrimo vengimo pagalba su pėsčiųjų ir dviratininkų aptikimu, tolimųjų šviesų pagalba ir išmaniu greičio apribojimu ir kt.

Ankstesnė „Hyundai i20“ karta 2015 metais gavo „B“ segmento automobilių „Auksinio vairo“ apdovanojimą. Tada už „Hyundai i20“ balsavo 400 000 „Bild am Sonntag“ ir „Auto Bild“ skaitytojų iš 20 skirtingų Europos šalių.

Jau nuo 1976 metų „Auksinis vairas“ apdovanoja metų geriausius automobilius. Šiemet į finalą po skaitytojų balsavimo pateko 24 transporto priemonės aštuoniose klasėse, įskaitant visiškai naują „Hyundai i20“ A ir B segmentų automobilių kategorijoje. „Auto Bild“ testuotojai apdovanojo „i20“ ,,Auksiniu vairu“ už geriausią automobilį iki 25 000 eurų. Testuotojai profesionalai atsižvelgė į vairavimo įspūdžius, bazinę kainą, standartines savybes ir garantiją.

Hyundai i20 autobild