,,Hyundai Motor“ atskleidžia pirmasias naujojo ,,Tucson N Line“ užuominas

Hyundai Tucson N lie

•            Hyundai Motor atskleidžia naujojo ,,Tucson N Line“ – tai septintasis modelis su dinamišku N Line apdaila.

•            Visiškai naujas „Tucson N Line“ pasiūlys agresyvias ir savitas išorės dizaino savybes ir išskirtines interjero detales.

•            „Hyundai“ „N Line“ automobilių modeliai yra specialiai sukurti tiems klientams, kuriems svarbu dizainas ir vairavimo patirtis. 

2020 m. Lapkričio 9 d. - „Hyundai Motor“ šiandien atskleidė nuotraukas su pribloškiančio „Tucson N Line“ įvaizdžio sprendimais – tai svarbi naujovė ,,Tucson“ visureigių linijoje.  

Naujasis modelis sujungia futuristinį „Tucson“ dizainą, patogumą ir pažangų ryšį su dinamišku „N Line“ stiliumi.

Žvelgiant į pirmąsias šio automobilio nuotraukas, visiškai naujas „Tucson N Line“ pasiūlys agresyvias ir savitas išorės dizaino ypatybes bei išskirtines interjero detales. Šiems modeliams taip pat numatyta unikali įranga ir spalvų paletė.

„Hyundai“ „N Line“ automobilių gama  yra neatsiejama sportiškosios „N“ prekės ženklo dalis. Šie modeliai yra specialiai sukurti klientams, kurie ieško dar dinamiškesnio dizaino ir vairavimo patirties. Be naujųjų „Tucson“, „i10“, „i20“, „i30“ („Hečbekas“, „Wagon“, „Fastback“) ir „Kona“ siūlo „N Line“ variantus Europoje.

Visiškai naują „Tucson N Line“ bus galima įsigyti 2021 metų pavasarį Fakto Auto salone. Daugiau informacijos bus pateikta netrukus.

Hyundai tucson N line 2021