Tikras karštas SUV - Hyundai Kona N

Hyundai nesiliauja stebinti.

Pristatome jums "Hyundai KONA N“ .

Hyundai Kona N

Šis galingas SUV sujungia smagaus vairavimo patirtį su visureigio universalumu: vairuotojai įvertins galingą jo variklį ir emocinį užtaisą, kurį suteikia.

Visiškai naujajame „KONA N“ yra daugybė aukšto našumo funkcijų: elektroninis riboto slydimo diferencialas ir įvairūs elektroniniai stabilumo kontrolės režimai buvo optimizuoti, kad pagerintų posūkius. Traukos režimas užtikrina, kad sukibimą galima nustatyti įvairiomis kelio sąlygomis, o „N Grin“ valdymo sistema siūlo penkis visų N modelių pavaros režimus, kurie prisideda prie kasdienio sportinio automobilio charakterio.

Hyundai Kona N kaina

Viena išskirtinė savybė yra N išskirtinis sportinis vairas, kurio dizainas optimizuotas tobulam sukibimui su vairuotojo rankomis ir mygtukų išdėstymas, būtinas dinamiškam vairavimui. Du pritaikomi N mygtukai ant vairo leidžia konfiguruoti bet kokio tipo išankstinius nustatymus pagal individualius poreikius, kad būtų dar patogiau valdyti.

Hyundai Kona  N performance

Šie važiavimo režimai pakeičia visiškai naujojo „KONA N“ charakterį koreguodami variklio veikimo parametrus, elektroninį stabilumo valdymą, išmetimo garsą ir vairą, kad juos optimizuotų įvairioms vairavimo sąlygoms.

Tai sumažina ratų slydimą tam tikromis sąlygomis ir pagerina valdomuHyundai Kona  N 2022ma posūkiuose. „N Corner Carving Differential“ taip pat leidžia vairuotojams važiuoti posūkiais didesniu greičiu, todėl visiškai naujas KONA N važiuoja dar smagiau.

Kaip ir naujuoju baziniu automobiliu, visiškai naują „KONA N“ galima įsigyti su gausiu „Hyundai SmartSense“ aktyvių saugos ir patogumo funkcijų sąrašu. Tai svarbus kasdienio „KONA N“ sportinio automobilio aspektas, nes jis daro modelį saugesnį ir patogesnį kasdienio vairavimo situacijose