Naujienos

Archyvas: 2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010

  • „Fakto auto“ pripažinta geriausiu popardaviminio aptarnavimo „Hyundai“ atstovu

    „Fakto auto“ pripažinta geriausiu popardaviminio aptarnavimo „Hyundai“ atstovu

    „Hyundai“ importuotojai į Baltijos šalis metų pabaigoje įvertino savo atstovus. Geriausiai pagal klientų pasitenkinimą, nuotolinį mokymąsi ir pagal pardavimo rezultatus buvo įvertinta Vilniuje esant „Hyundai“ atstovybė „Fakto Auto“.

    Plačiau

  • "Fakto Auto" tęsia darbus

    Dėl Lietuvos Respublikos teritorijoje skelbiamų sugriežtinto karantino sąlygų nuo 2020 m. gruodžio mėn. 16 d. iki 2021 m. sausio mėn. 31 dienos ribojamas klientų aptarnavimas UAB „Fakto” autocentras patalpose:

    Plačiau

  • Naujasis „Hyundai Tucson“: naujas savo klasės lyderis

    Naujasis „Hyundai Tucson“: naujas savo klasės lyderis

    Į Fakto Auto atvyko naujasis „Hyundai Tucson“ krosoveris, kuris iš minios išsiskiria savo unikaliu dizainu ir technologijų, užtikrinančių keleivių saugumą bei komfortą, gausa. Lyg to būtų negana, naujasis krosoveris visas šias naujoves siūlo už itin prieinamą kainą ir krosoverių segmente yra bene geriausias pasirinkimas pagal tai, ką pirkėjas gauna už pinigus.

    Plačiau

  • Į Lietuvą atvyksta naujasis „Hyundai Tucson“: naujos technologijos ir aukščiausio lygio įranga už prieinamą kainą

    Į Lietuvą atvyksta naujasis „Hyundai Tucson“: naujos technologijos ir aukščiausio lygio įranga už prieinamą kainą

    Naujojo „Hyundai Tucson“ kainos prasideda nuo 22 990 eurų (1,6 T-GDI 150 AG 6MT Comfort). Palyginti su ankstesnės „Tucson“ kartos modeliais, atnaujintas automobilis siūlo gausesnę įrangą, o naujos kartos benzininių variklių su turbokompresoriumi dėka - daugiau galios, bet mažiau išmetamų teršalų. Pažangi naujojo „Tucson“ technologija ir modernus dizainas, taip pat galingi ir ypač mažai teršalų išmetantys varikliai paverčia jį precedento neturinčiu patraukliu sportiniu visureigiu ir nauju etalonu savo segmente.

    Plačiau

  •  ,,Hyundai Motor“ atskleidžia pirmasias naujojo ,,Tucson N Line“ užuominas

    ,,Hyundai Motor“ atskleidžia pirmasias naujojo ,,Tucson N Line“ užuominas

    • Hyundai Motor atskleidžia naujojo ,,Tucson N Line“ - septintojo modelio Europoje su dinamišku apdailos lygiu – įvaizdį. • Visiškai naujas „Tucson N Line“ pasiūlys agresyvias ir savitas išorės dizaino savybes ir diferencijuotas interjero detales. • „Hyundai“ „N Line“ automobilių modeliai yra specialiai sukurti tiems klientams, kuriems svarbu dizainas ir vairavimo patirtis.

    Plačiau

  • Naujausias ,,Hyundai i20“ pelnė ,,Auksinio vairo“ apdovanojimą

    Naujausias ,,Hyundai i20“ pelnė ,,Auksinio vairo“ apdovanojimą

    • Visiškai naujas „i20“ apdovanotas auksu „geriausio automobilio“ kategorijoje tarp automobilių iki 25 000 eurų. • Ankstesnis ,,i20“ modelis ,,Auksinio vairo“ apdovanojimą gavo 2015 m. • Trečiosios kartos B segmento „Hyundai“ automobilis nustato naujus savo segmento standartus.

    Plačiau

  • Karštoji Hyundai N naujiena - pristatome naująjį

    Karštoji Hyundai N naujiena - pristatome naująjį "i20 N"

    Pristatome visiškai naują Hyundai „i20 N“. Tai yra naujausias „Hyundai“ sportinis modelis, atnešantis lenktynių patirtį į „i20“ gamą.

    Plačiau

  • Naujasis „Hyundai i20“ atkeliauja į Fakto Auto

    Naujasis „Hyundai i20“ atkeliauja į Fakto Auto

    Naujojo „Hyundai i20“ dizainą įkvėpė „Hyundai Sensuous Sportiness“ dizaino kalba Pirmą kartą tarp „i20“ modelių atsirado 48 V lengvųjų hibridų linija su ekonomiškomis benzino sąnaudomis „Hyundai i20“ modeliai turi naują informacijos ir pramogų sistemą, prisijungimo galimybes ir garso įrangą, kurie iškelia naujus kriterijus šiam segmentui „Hyundai i20“ aprūpintas pažangia saugos įranga „Hyundai SmartSense“ 2021 metais „i20“ modelių asortimentą papildys naujieji „N Line“ ir „N“ modeliai

    Plačiau

  • Visiškai naujas „Hyundai Tucson“: išmaniųjų technologijų herojus, pasižymintis išskirtiniu dizainu

    Visiškai naujas „Hyundai Tucson“: išmaniųjų technologijų herojus, pasižymintis išskirtiniu dizainu

    Pažangus ir inovatyvus: visiškai naujas „Tucson“ yra ne tik evoliucija, bet ir „Hyundai“ dizaino revoliucija Nauji „Parametric Hidden Lights“ – aukštųjų technologijų naujovė pasaulyje – suteikia naujajam „Tucson“ unikalią išvaizdą kelyje Geriausias klasėje saugumo paketas ir į šeimą orientuotas komfortas nustato naujus standartus inovatyviai mąstantiems klientams Visiškai naujas „Tucson“ siūlo labiausiai elektrifikuotą variklių pasirinkimą kompaktiškų visureigių segmente, įskaitant hibridinius, iš tinklo įkraunamus hibridinius, 48 voltų švelnaus hibrido variantus.

    Plačiau

  • Visiškai naujas „Hyundai Tucson“: išmaniųjų technologijų herojus, pasižymintis išskirtiniu dizainu

    Visiškai naujas „Hyundai Tucson“: išmaniųjų technologijų herojus, pasižymintis išskirtiniu dizainu

    · Pažangus ir inovatyvus: visiškai naujas „Tucson“ yra ne tik evoliucija, bet ir „Hyundai“ dizaino revoliucija · Nauji „Parametric Hidden Lights“ – aukštųjų technologijų naujovė pasaulyje – suteikia naujajam „Tucson“ unikalią išvaizdą kelyje · Geriausias klasėje saugumo paketas ir į šeimą orientuotas komfortas nustato naujus standartus inovatyviai mąstantiems klientams · Visiškai naujas „Tucson“ siūlo labiausiai elektrifikuotą variklių pasirinkimą kompaktiškų visureigių segmente, įskaitant hibridinius, iš tinklo įkraunamus hibridinius, 48 voltų švelnaus hibrido variantus.

    Plačiau

  • Europos klientus traukia aukštųjų technologijų automobiliai

    Europos klientus traukia aukštųjų technologijų automobiliai

    Ar žinojote, kad 90 % „Hyundai“ automobilių kuriama, projektuojama, gaminama ir išbandoma Europoje? „Hyundai“ dizaino centras įsikūręs Vokietijoje, o automobiliai Lietuvos rinką pasiekia iš Turkijos, Čekijos ir Korėjos gamyklų.

    Plačiau

  • „Hyundai KONA Electric“ su vienu įkrovimu nuvažiuoja net 484 km atstumą

    „Hyundai KONA Electric“ su vienu įkrovimu nuvažiuoja net 484 km atstumą

    „Hyundai Kona Electric“ nuvažiuojamas atstumas padidėjo 8 proc. - net iki 484 km. Naujas „Hyundai Kona Electric“ rekordas - virš 1 000 km vienu įkrovimu. Jau pagaminta virš 100 000 „Hyundai Kona Electric“ automobilių.

    Plačiau

  • „Hyundai Motor“ pristato elektromobiliams skirtą IONIQ prekės ženklą, tuo atversdama naują puslapį į klientus orientuotos elektromobilių patirties istorijoje

    „Hyundai Motor“ pristato elektromobiliams skirtą IONIQ prekės ženklą, tuo atversdama naują puslapį į klientus orientuotos elektromobilių patirties istorijoje

    „Hyundai“ elektromobiliams skirtas prekės ženklas IONIQ įkūnija bendrovės išmaniojo mobilumo viziją. Su IONIQ prekės ženklo modeliais bendrovė siekia klientams pasiūlyti vadinamąją „susietojo gyvenimo būdo“ (angl. „connected lifestyle“) patirtį. Per ateinančius ketverius metus „Hyundai“ pristatys tris novatoriškus IONIQ elektromobilių modelius. Pirmasis pasirodys 2021 m. pradžioje ir vadinsis IONIQ 5 – tai bus vidutinio dydžio CUV elektromobilis, paremtas „45“ koncepcija. IONIQ elektromobilių modeliai bus konstruojami naudojant E-GMP platformą. IONIQ prekės ženklas įkūnija „Hyundai“ įsipareigojimą teikti susietojo gyvenimo būdo sprendimus. „Hyundai“ atšventė prekės ženklo pristatymą elektrinių lempučių pagalba paversdama „Londono akį“ milžiniška raide „Q“.

    Plačiau

  • Mažasis krosoveris Hyundai Kona turi viską

    Mažasis krosoveris Hyundai Kona turi viską

    Apie 2020-ųjų metų Hyundai Kona, kurią galima įsigyti su vidaus degimo varikliu, hibridine sistema arba pilnai elektrinę, rašo caranddriver.com portalas

    Plačiau

  • „Hyundai“ - elektromobilis nebeturi būti kitoks

    „Hyundai“ - elektromobilis nebeturi būti kitoks

    Vieną plačiausių hibridinių ir elektrinių modelių gamą siūlo „Hyundai“: galite rinktis iš keturių hibridinių ir dviejų elektrinių automobilių. Ieškantys kompaktinio automobilio gali rinktis „Ioniq“ mod-elį, kuris yra siūlomas su įprasta arba iš tinklo įkraunama hibridine pavara, arba pilnai elektrinis, o norintys mažo miesto visureigio turėtų pasidomėti „Kona“ modeliu, kurį taip pat galima rinktis su įprastu vidaus degimo varikliu, su hibridine pavara arba pilnai elektrinį. Ieškantiems didesnį pravažumą turinčio SUV patiks „Tucson“ su švelniojo hibrido sistema.

    Plačiau

  • Elektrinę Hyundai Ioniq versiją išbandė Top Gear

    Elektrinę Hyundai Ioniq versiją išbandė Top Gear

    Elektrinę Hyundai Ioniq versiją išbandė ir aprašė automobilių žinovai iš garsiojo Didžiosios Britanijos leidinio Top Gear. Jų nuomonę ir įspūdžius galite skaityti žemiau.

    Plačiau

  • Hyundai Kona electric

    Hyundai Kona electric

    Elektrinę Hyundai Kona versiją išbandė ir ją aprašė Didžiosios Britanijos automobilių entuziastai iš carwow.co.uk tinklalapio.

    Plačiau

  • „Hyundai IONIQ Electric“ – žinomai mažiausių sąnaudų elektromobilis

    „Hyundai IONIQ Electric“ – žinomai mažiausių sąnaudų elektromobilis

    Ne vienas šaltinis patvirtina, kad „Hyundai IONIQ Electric“ yra mažiausių sąnaudų serijinis elektromobilis.

    Plačiau

  • „KONA Electric“ sklaido mitus apie elektromobilius

    „KONA Electric“ sklaido mitus apie elektromobilius

    Nors elektromobiliai jau kuriami ne vieną dešimtmetį, jie vis dar nėra taip plačiai naudojami, kaip automobiliai su vidaus degimo varikliais. Galbūt dėl to iki šiol sklando daug mitų ir klaidingų įsitikinimų apie elektromobilius. Štai keletas labiausiai paplitusių mitų apie šiuos automobilius – mes pasakysime, ar „KONA Electric“ įrodė, kad jie klaidingi.

    Plačiau

  • "Top Gear“ automobilių žurnalistai „Hyundai Tuscon“ krosoverį įvertino net 8 balais iš dešimties

    Prestižinis automobilių apžvalgos portalas "TOP GEAR UK" išbandė ir aprašė įspūdžius apie Hyundai Tucson. Žurnalistai krosoverį įvertino net 8 balais iš dešimties. Ką apie jį rašė britai galite paskaityti paspaudę mygtuką daugiau.

    Plačiau

Ankstesnis Kitas 1 2